Myllyn Paras Tuhti lihapasteija 40x90g kypsä, pakaste
6417700067112
Oy Lantmännen Unibake Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Myllyn Paras Tuhti Lihapasteija on voitaikinasta valmistettu runsastäytteinen lihapasteija. Pasteijoiden pinta on koristeltu korppujauhoseoksella.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, laktoositon VOI 23 %, vesi, riisi, sipuli, sianliha (Suomi), naudanliha (Suomi), TÄYSJYVÄOHRA, herneproteiini, korppujauho (VEHNÄ), muunnettu VEHNÄTÄRKKELYS, jodioitu suola, VEHNÄGLUTEENI, perunatärkkelys, mausteet, tärkkelys, karamellisoitu sokeri, aromit (liha), maltodekstriini, perunajauho, perunakuitu, rypälesokeri, kasviöljy (rapsi, rypsi), nostatusaineet (E500, E450), kasviproteiini, emulgointiaine [E322 (auringonkukka)], jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, soijaa. Lihapitoisuus 9,3 %.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
Sianliha |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Naudanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Vehnä 
Ohra  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Muna 
Soijapavut  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1279  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 306  kcal |
Rasvaa | 20  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 11  g |
Hiilihydraattia | 25  g |
Ravintokuitua | 1.8  g |
Proteiinia | 6.6  g |
Suolaa | 1.1  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E322 Lesitiinit 
E450 Dinatriumdifosfaatti  E500 Natriumkarbonaatti  E300 Askorbiinihappo  |
Brändinimi | Myllyn Paras |
Pakkausmerkintä | Avainlippu |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 6711 |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
Valmistusohjeet | Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina 1–2 h i rumstemperatur eller över natten i kyl. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Pakaste. Säilytettävä -18 °C tai kylmemmässä. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Djupfryst. Förvaras i -18 °C eller kallare. Får inte frysas efter upptining. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Frozen. Storage at -18°C or colder. Do not refreeze after defrosting. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |