Atria possun kasslerpihvi n2,4kg/n120g marinoitu
2078060200003
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
2,4
KG
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Marinoidusta viljaporsaan kasslerileikkeestä valmistetut pihvit ovat noin 120 gramman pihvin paketti valmiiksi maustettuja viljaporsaan pihvejä. Marinoidut kotimaiset kasslerpihvit valmistuvat käden käänteessä niin grillillä kuin pannulla.
Ainesosat
Viljaporsaan niska (85 %), vesi, rypsiöljy, jodioitu suola, mausteet (paprika, mustapippuri, korianteri, sipuli), sokeri, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), aromit, happamuudensäätöaine sitruunahappo. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Sianliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 85 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Energiasisältö (kJ) | 803  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 193  kcal |
Rasvaa | 14  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 4.7  g |
Hiilihydraattia | 0.6  g |
Ravintokuitua | 0.3  g |
Proteiinia | 15  g |
Suolaa | 0.99  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E330 Sitruunahappo 
E412 Guarkumi  E415 Ksantaanikumi  |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 612030 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Yhdistelmäuuni, yhdistelmäpaisto 240°C, kosteus 60% noin 13 min tai kuivapaisto 260°C, noin 10 minuuttia, kunnes leikkeen sisälämpötila on yli +70 astetta. Tai pannulla/parilalla. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Kombinatiosugn, kombinationstillagning 240°C, fukthalt 60 %, 13 minuter eller torrstekning 260°C, 10 minuter, tills innertemperaturen är över +70 grader. Eller i stek-/grillpanna. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä naudanlihaa tai naudanlihavalmisteita |