Atria finskt kycklingbacon 120g
6407800017605
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Atria Suomalainen kanapekoni on suomalaisesta antibioottivapaasta kanasta Suomessa valmistettu pekoni. Se on maukas, kevyempi vaihtoehto perinteiselle pekonille, joka sopii niin ruoanlaittoon kuin sellaisenaankin syötäväksi. Uudelleen suljettava pakkaus helpottaa pekonin säilytystä jääkaapissa, jos koko pakettia ei tule käytettyä kerralla.
Ainesosat
Broilerin reisiliha, jodioitu suola, rypsiöljy, sakeuttamisaineet (E 407a, guarkumi), stabilointiaineet (E 450, E 451), dekstroosi, hapettumisenestoaine E 301, maltodekstriini, happamuudensäätöaine E 508, säilöntäaine natriumnitriitti, inkivääri, aromit. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Broilerinliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 94 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Energiasisältö (kJ) | 713  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 171  kcal |
Rasvaa | 11  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2.6  g |
Hiilihydraattia | 0.8  g |
Ravintokuitua | 0.5  g |
Proteiinia | 17  g |
Suolaa | 2.1  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E250 Natriumnitriitti 
E301 Natriumaskorbaatti  E407a Käsitelty Eucheuma-levä  E410 Johanneksenleipäpuujauhe  E412 Guarkumi  E450 Dinatriumdifosfaatti  E451 Pentanatriumtrifosfaatti  E508 Kaliumkloridi  |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 618035 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Kypsennettävä ennen nauttimista. Kypsennä pekoni kuumalla pannulla pari minuuttia tai uunissa 200 asteessa noin 5 minuuttia. Mikroaaltouunissa (750 W): laita lautaselle pari palaa talouspaperia, asettele viipaleet paperin päälle parin sentin etäisyydelle toisistaan, peitä viipaleet talouspaperilla, kuumenna noin 1 minuuttia täydellä teholla. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Måste upphettas före avnjutning. Stek baconen i en het stekpanna i ett par minuter eller i ung i 200 grader i cirka 5 minuter. I mikrovågsung (750 W): lägg några ark hushållspapper på en tallrik och placera baconskivorna på pappret ett par centimeter från varandra, täck skivorna med hushållspapper och värm på full effekt i cirka 1 minuter. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |