RF raparperi-mansikkakakkupala 20x120g/2,4kg pakaste
4004311406649
Rollfoods Oy Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
3
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Raparperi-mansikka-kakkupalassa on maukkaan pohjan päällä runsaasti ihanaa mansikkaa ja raikasta raparperia, näiden päällä reilusti herkullista voilla leivottua taikinamurua. Leivoslevy on paloiteltu 20 x 120 g annospaloihin ( 5,6 x 9,5 cm).
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, sokeri, raparperi (14%), mansikat(14%), rapsiöljy, kokonainen KANANMUNA, VOI (4 %), palmurasva, VEHNÄTÄRKKELYS, nostatusaineet (E450, E500), rasvaton MAITOJAUHE, muunnettu tärkkelys, makea herajauhe (MAITO), inverttisokerisiirappi, ruokasuola, stabilointiaine (E440), dekstroosi, luontainen aromi, värjäävät elintarvikkeet (porkkanatiiviste, kurpitsatiiviste, safloriuute), happamuudensäätöaineet (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä PÄHKINÄÄ, MAAPÄHKINAA tai SOIJAA.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Saksa  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Vehnä  Maito  Muna  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Pähkinät 
Maapähkinä  Soijapavut  |
Energiasisältö (kJ) | 1362  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 325  kcal |
Rasvaa | 16.4  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 5.4  g |
Hiilihydraattia | 39.7  g |
Ravintokuitua | 1.7  g |
Proteiinia | 3.9  g |
Suolaa | 0.45  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E450 Dinatriumdifosfaatti 
E500 Natriumkarbonaatti  E440 Pectins  E300 Askorbiinihappo  |
Viimeinen valmistuspaikka | Saksa |
Brändinimi | RF |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Tarjotin |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 8110664 |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Käsittelyohjeet | Pakaste |
Annosten määrä pakkauksessa | 20 |
Valmistusohjeet | Poista jäinen tuote pakkauksesta. Sulata kokonaista tuotetta jääkaapissa (6-7°C) noin 10 tuntia, yhtä palaa noin 5 tuntia. Sulata kokonaista tuotetta huoneenlämmössä (21-22°C) noin 7 tuntia, yhtä palaa noin 2 tuntia.Säilytä sulanutta kakkua jääkaapissa (6-7°C) ja käytä se 48 tunnin kuluessa. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Upptiningsrekommendation: Ta bort den frysta produkten från förpackningen. Tina upp hela produkten i kylskåp (6-7°C) i cirka 10 timmar, en bit i circa 5 timmar. Tina upp hela produkten i rumstemperatur (21-22°C) i cirka 7 timmar, en bit i circa 2 timmar. Förvaring: Upptinad kaka förvaras i kylskåp (6-7°C) och måste förtäras inom 48 timmar. |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Kasvisruokavalio |