IsoMitta holladaisesås 2x640g
7322551089352
GB Foods Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
Palmurasva, muunnettu maissitärkkelys, rasvaton MAITOJAUHE, LAKTOOSI, suola, maltodekstriini, MAITOPROTEIINI, emulgointiaineet (E 451, SOIJALESITIINI), aromi, KANANMUNANKELTUAISJAUHE, hiivauute, happo (sitruunahappo), kurkuma, riisijauho, väriaine (E 150c).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Belgia  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Maissi  Soijapavut  Maito  |
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Kala  Maapähkinä  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Sisältää | Keinotekoisia aromeita  |
Energiasisältö (kJ) | 800  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 190  kcal |
Rasvaa | 18  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 8.3  g |
Hiilihydraattia | 6  g |
Ravintokuitua | 1  g |
Proteiinia | 1.5  g |
Suolaa | 0.8  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E150c Ammoniummenetelmän sokerikulööri 
E322 Lesitiinit  E330 Sitruunahappo  E451 Pentanatriumtrifosfaatti  |
Brändinimi | IsoMitta |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 531930 |
Valmistustapa | Palauttaminen |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Säilytettävä kuivassa |
Valmistusohjeet | Jos valmistat vähemmän kuin koko pussillisen, sekoita ainekset huolellisesti ennen mittaamista. (Huom! Älä käytä alumiinisia välineitä.) Sekoita jauhe osaan kylmää vettä suurusteeksi. Kiehauta loppuvesi. Sekoita suurus kiehuvaan veteen ja anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä ½ min. välillä sekoittaen. Katkaise lämpö ja lisää margariini. Sekoita, kunnes margariini on sulanut. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillagas mindre än hela påsen bör innehållet blandas väl före dosering. (OBS! Använd ej utrustning av aluminium.) Vispa ut torrvaran i en del av det kalla vattnet till en redning. Koka upp resterande vatten. Vispa ner redningen i det kokande vattnet. Låt såsen sjuda på svag värme ½ min under omrörning. Slå av värmen och tillsätt margarinet. Vispa såsen tills fettet smält. |
Alin varastointilämpötila | 10 °C |
Ylin varastointilämpötila | 25 °C |