Vivien Paille kvinoa 2,5kg
3039820630217
Fine Foods Oy Ltd
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kvinoa on alun perin Etelä-Amerikasta kotoisin oleva viljan tapaan käytettävä siemenkasvi. Ravinteikas, miedonmakuinen ja pähkinäarominen kvinoa on monikäyttöinen ja se sopii nautittavaksi sekä lämpimänä että kylmänä. Kokeile Vivien Paillen kvinoaa salaateissa, lisäkkeenä, murekkeissa, kasvispihveissä, padoissa ja keitoissa. Kvinoa on luontaisesti gluteeniton.
Ainesosat
Kvinoa
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa |
Ranska 
Ranska  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia |
Ei sisällä 
Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Energiasisältö (kJ) |
1557 
kJ 1557  kJ |
Energiasisältö (kcal) |
369 
kcal 369  kcal |
Rasvaa |
5.9 
g 5.9  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja |
0.9 
g 0.9  g |
Hiilihydraattia |
61 
g 61  g |
Proteiinia |
14 
g 14  g |
Suolaa |
0 
g 0  g |
Viimeinen valmistuspaikka |
Ranska
Ranska |
Brändinimi |
Vivien Paille
Vivien Paille |
Pakkaustyyppi |
Pussukka
Pussukka |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 1920 |
Valmistustapa | Keitetty |
Käsittelyohjeet |
Ei-pinottava
Ei-pinottava |
Valmistusohjeet | Kypsennys höyryuunissa: esilämmitä uuni 100°C: een - 100 % kosteustaso. Laita uuniin 1 mitta kvinoaa ja 2 mitta kylmää vettä kannettomassa astiassa. Valmistus 35 minuuttia. Imeytysvalmistus - pilahvi: Varaa 1 mitta kvinoaa ja 2 mittaa kylmää vettä, suolaa. Kiehauta, peitä ja anna kypsyä 12 - 14 minuuttia. Tarjoile tai nauti sellaisenaan. Anna jäähtyä, jos haluat käyttää kylmänä alkupalana tai muiden ainesten kanssa. Kypsytys runsaalla vedellä (kreolilainen valmistus): kiehauta runsaasti suolalla maustettua vettä. Lisää kvinoa ja anna kypsyä 12 minuuttia. Valuta ja tarjoile tai jatka haluamasi reseptin mukaan. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillagning i ångugn: förvärm ugnen på 100 °C - 100 % fuktighet. Häll en del quinoa i två delar kallt vatten i en ugnsform utan att täcka över och sätt in i ugnen. Tillagningstid 35 minuter. Pilafftillagning: Ta en del quinoa till två delar kallt vatten med salt. Koka upp, sätt på locket och låt koka i 12 till 14 minuter. Servera det naturell om du så önskar. För användning till kalla aptitretare, eller i kombination med andra ingredienser rekommenderar vi att du låter det svalna först. Kreolsk tillagning (med överskott av vätska): Koka upp en stor mängd saltat vatten. Häll i quinoan och låt koka i 12 minuter. Häll av vätskan och servera eller fortsätt enligt önskat recept. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Varastointi kuivassa ja viileässä. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) |
Förvaras tortt och svalt.
Förvaras tortt och svalt. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) |
Store in a cool dry place.
Store in a cool dry place. |
Alin varastointilämpötila |
18
°C 18 °C |
Ylin varastointilämpötila |
22
°C 22 °C |
Avainsanat (suomi) |
Qvinoa
vinoa kviinoa kvinoansiemen kvinoasiemen |
Avainsanat (ruotsi) |
Qvinoa
vinoa |
Ruokavaliotieto |
Vegaaniruokavalio
Vegaaniruokavalio |