Fazer Kiireetön Oat Seed Baguette 15x330g shop baking pre baked frozen
6413467447600
Fazer Leipomot Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kiireettä kotimainen. Lepo tekee hyvää, meille ja patongille. Tämä patonki on leivottu hitaasti taikinajuureen, kotimaisesta täysjyväkaurasta.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, vesi, KAURANJYVÄ (9 %), rapsiöljy, jodioitu suola (1,3 %), hiiva, VEHNÄGLUTEENI. SAATTAA SISÄLTÄÄ PIENIÄ MÄÄRIÄ MAITOA JA SEESAMINSIEMENIÄ. 14 % viljasta on täysjyväkauraa. Voimakassuolainen. Valmiit tuotteet saattavat sisältää myös muita allergeenejä, jotka ovat peräisin muista paistopisteessä käsitellyistä tuotteista.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Vehnä 
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Kaura  |
Ei sisällä allergeenia |
Soijapavut 
Muna  Pähkinät  Maapähkinä  Sinappi  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Nilviäiset  Laktoosi  Selleri  Lupiini  Kala  Äyriäiset  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Maito 
Seesaminsiemenet  |
Sisältää | Hiiva  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Lisäaineita  Säilöntäaine  |
Sisältää runsaasti | Natrium tai suola  |
Ei lisättyä | Sokereita  |
Lähde | Kuitu  |
Energiasisältö (kJ) | 1067  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 255  kcal |
Rasvaa | 3.3  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.4  g |
Hiilihydraattia | 44  g |
Ravintokuitua | 3.3  g |
Proteiinia | 9.6  g |
Suolaa | 1.3  g |
Brändinimi | Fazer Kiireetön |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 974476 |
Valmistustapa | Paistettu |
Käsittelyohjeet | Pakaste |
Valmistusohjeet | Paisto-ohje: Sulata patongit pellillä huoneenlämmössä n. 1,5 t. Paista n. 6 min 200 °C. HUOM! Paistoarvot ovat ohjeellisia. Jäähdytä leipä kunnolla ennen pakkaamista, jotta kuori säilyy rapeana. Mikäli pakkaat leivän lämpimänä, jätä pussin suu auki. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Grädda så här: Tina upp i rumstemperatur i ca 1,5 timmar. Grädda i ugn vid 200 °C i ca 6 min. OBS! Värderna är ungefärliga. För att brödet ska behålla sin knapriga skorpa ska du låta det svalna ordentligt innan det förpackas. Lämna påsen öppen om du förpackar brödet när det är varmt. |
Alkoholia (tilavuusprosentteina) | 0 %Vol |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |
Avainsanat (suomi) |
artisaani
artisaanileipä artisaani leipä artesaani artesaanileipä artesaani leipä käsin käsinleivottu patonki patongit jyvät jyväinen siemen siemenet jyväinen patonki rouheinen leipä rouheleipä rouhe leipä sekaleipä seka leipä sekaleivät seka leivät |