Myllyn Paras puff pastry 500g frozen
6417700050251
Oy Lantmännen Unibake Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
20
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Myllyn Paras Voitaikina on voilla leivottu lehtevä taikina.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, voi 30 % (MAIDOSTA), vesi, suola, hapettumisenestoaine (L-viinihappo). Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, soijaa.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Maito 
Vehnä  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Muna 
Soijapavut  |
Ei sisällä | Sokereita  |
Vähän | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1587  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 379  kcal |
Rasvaa | 26  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 14  g |
Hiilihydraattia | 30  g |
Ravintokuitua | 2  g |
Proteiinia | 5.8  g |
Suolaa | 0.7  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.24  g |
Lisäaineen nimi / E-numero | E334 L-Viinihappo  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Myllyn Paras |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Kartonki |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 5025 |
Valmistustapa | Paisto omassa rasvassa |
Käsittelyohjeet |
Pakaste
Herkkä hajuille Elintarvike |
Valmistusohjeet | Levitä taikinalevyt erilleen sulamaan huoneenlämpöön n. 15 min. Leikkaa levyt terävällä veitsellä kahtia neliöiksi. Tee jokaisesta kulmasta viilto keskipistettä kohti puoleenväliin n. 3 cm:n matkalle. Taita joka toinen kulma ylös keskelle. Yhdistä nämä kulmat nipistäen ne yhteen ja painaen alas keskelle. Laita päälle reilu nokare paistonkestävää hilloa. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Lägg avskilda degplattorna att tina i rumstemperatur i ca 15 min. Skär itu degplattorna till fyrkanter med en vass kniv. Skär en snitt från varje hörn halvvägs mot mitten, dvs. ca 3 cm. Vik up vartannat hörn till mitten. Pressa ihop dessa hörn och tryck ner dem i mitten. Sätt på en rejäl klick sylt. Grädda bakverken i 225 °C ugn på mellersta falsen 15-20 min. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä - 18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (- 18 °C) parasta ennen -päivään asti. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Djupfryst. Får inte frysas ner igen efter upptining. Förvaring i - 18 °C eller kallare. Hållbarhet i frystemperatur (- 18 °C) till bäst före -datum. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Frozen. Do not refreeze after thawing. Store at - 18°C or colder. Can be stored at a frozen temperature (- 18 °C) until the best before date. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |