Vaasan Valloittava Kanelipulla 40x90g
6416577019934
Oy Lantmännen Unibake Ab
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Vaasan Valloittava Kanelipulla on ihanan pehmeä ja mehevä pulla vuoassa. Siinä on reilusti kanelia ja kardemummaa ja se on leivottu voilla. Leivottu Lantmännen Unibaken leipomossa Joutsenossa, Lappeenrannassa.
Ainesosat
VEHNÄJAUHO, sokeri, laktoositon VOI, vesi, KANANMUNA, hiiva, kaneli, kardemumma, muunnettu perunatärkkelys, suola, VEHNÄRASKIJAUHE, VEHNÄGLUTEENI, auringonkukkaöljy, maissijauho, emulgointiaineet (E471, E481, E472e), rypälesokeri, stabilointiaine (E466), kasviproteiini (herne, peruna, papu), maltodekstriini, maissitärkkelys, aromit, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä mantelia, soijaa.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Muna 
Maito  Vehnä  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Soijapavut 
Mantelit  Pähkinät  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1420  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 338  kcal |
Rasvaa | 11  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 6  g |
Hiilihydraattia | 52  g |
Ravintokuitua | 2.5  g |
Proteiinia | 6.4  g |
Suolaa | 0.82  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E471 Rasvahappojen mono- ja diglyseridit 
E481 Natriumstearoyyli-2-laktylaatti  E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  E466 Karboksimetyyliselluloosa (CMC), natriumkarboksimetyyliselluloosa  E300 Askorbiinihappo  |
Brändinimi | Vaasan |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 221111 |
Käsittelyohjeet |
Pakaste
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Sulata 1–2 h huoneenlämmössä tai yön yli kylmiössä. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina 1–2 h i rumstemperatur eller över natten i kyl. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |