Atria guaranteed tender beef tenderloin ca1,1kg
2078431700002
Atria Suomi Oy
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
1,1
KG
Myydään vain täysissä myyntierissä
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Naudan sisäfilee on ruhon arvokkain osa, joka on tunnettu poikkeuksellisesta mureudesta. Lihan kudos on lähes rasvaton eikä siinä ole jänteitä. Pihveiksi paloiteltuna se sopii kuumaan grilliin tai pannuun muutamaksi minuutiksi per puoli, jonka jälkeen täydellinen makunautinto on valmis. Sisäfileestä valmistetaan kuuluisia annoksia, kuten Filet Mignon, Coer de Filet ja Chateaubriand. Liha on mureutettu valvotuissa olosuhteissa eikä sisällä mausteita. Liha on kasvatettu Suomessa.
Ainesosat
Naudan sisäfilee
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Naudanliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 100 
Kasvatuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Kaura  Ohra  Ruis  Speltti  Vehnä  Kala  Lupiini  Maito  Laktoosi  Mantelit  Muna  Nilviäiset  Pähkinät  Cashewpähkinä  Hasselpähkinä  Maapähkinä  Pistaasipähkinä  Saksanpähkinä  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Seesaminsiemenet  Selleri  Sinappi  Soijapavut  Äyriäiset  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Luonnollinen lähde | Natrium tai suola  |
Energiasisältö (kJ) | 505  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 120  kcal |
Rasvaa | 4.1  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 2  g |
Hiilihydraattia | 0  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 21  g |
Suolaa | 0.1  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Brändinimi | Atria |
Pakkausmerkintä |
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen)
Sydänmerkki |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 4317 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistusohjeet | Valmistusohje kokonaisena: Ota sisäfilee huoneenlämpöön 1-2 h ennen kokkausta. Ruskista filee pannulla voi-öljyseoksessa. Mausta pinnat suolalla ja pippurilla, ja nosta filee uunivuokaan. Työnnä lämpömittari fileen paksuimpaan kohtaan ja kypsennä 150 °C uunissa haluttuun kypsyyteen. Ota filee uunista, kiedo löyhään foliokääreeseen ja anna vetäytyä 15 min ennen viipalointia. Huomioi, että sisälämpötila nousee vetäytymisen aikana vielä pari astetta. Kermakastike: Sekoita kattilassa 4 dl kermaa, 2 rkl punaviinietikkaa, 2 rkl soijakastiketta, 2 rkl ketsuppia ja ripaus rouhittua mustapippuria. Kiehauta.Valmistusohje pihveinä: Ota sisäfilee huoneenlämpöön 1-2 h ennen kokkausta. Leikkaa fileestä poikkisyin n. 4 cm paksuja pihvejä. Pyyhi pihvien pinnat ja muotoile pihvejä kevyesti käsin. Mausta, ja paista grillissä, parilalla tai öljytyllä pannulla muutama minuutti per puoli, haluttuun kypsyyteen. Voit myös vain ruskistaa pihvit nopeasti ja jatkaa kypsentämistä haluttuun kypsyyteen 150 °C uunissa. Kiedo pihvit löyhästi folioon ja anna vetäytyä n. 10 min. Huomioi, että sisälämpötila nousee vetäytymisen aikana vielä pari astetta. Lisää reseptejä: atria.fi/reseptit |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillagning hela: Ta ut innerfilén i rumstemperatur ca 1-2 timme före tillagningen. Bryn innerfilén i en blandning av smör och olja på alla sidor. Krydda ytan med salt och peppar och lägg köttet i en ugnsform. Stick in en stektermometer i köttets tjockaste del och stek filén i ugnen i 150 °C till önskad stekningsgrad. Ta ut köttet från ugnen, linda det löst i folie så att ångan släpps ut och låt dra i 15 minuter. Observera att innertemperaturen stiger ännu ett par grader medan det drar sig. Gräddsås: Bland i en kastrull 4 dl grädde, 2 msk rödvinsvinäger, 2 msk sojasås, 2 msk ketchup och krossad svartpeppar. Koka upp.Tillagning i biffar: Ta ut innerfilén i rumstemperatur ca 1-2 timme före tillagningen. Skär upp innerfilén i ca 4 cm tjocka skivor tvärs över fibrerna. Torka av biffarna. Pressa dem lite plattare med handflatan. Krydda och stek i grillen, en grillpanna eller het panna i en liten mängd olja i några minuter per sida, tills innertemperaturen når önskad stekningsgrad. Du kan också bara bryna biffarna och fortsätta tillagningen i ugn vid 150°C tills innertemperaturen når önskad stekningsgrad. Linda biffarna löst i folie så att ångan släpps ut och låt dra i ca 10 minuter. Observera att innertemperaturen stiger ännu ett par grader medan det drar sig. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage temperature under +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 5 °C |
Ylin varastointilämpötila | 8 °C |
Ruokavaliotieto | Ei sisällä sianlihaa |