Kariniemen kananpojan grilliboxi marinoitu n1,7kg
2077285800005
HKFoods Finland Oy
Myyntiyksikkö:
KG
ME1 koko:
3,4
KG
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kariniemen Kananpojan grilliboxissa on luullisia koipi-, reisi- ja siipipaloja maukkaaksi grillimarinadilla maustettuna. Grilliboxi on omiaan kesän grillaukseen. Herkulliset, naposteltavat kanapalat sopivat myös uunissa tai airfryerilla kypsennettäväksi. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
Ainesosat
Broilerin koipi-, reisi- ja siipipala (81%), vesi, rypsiöljy, mausteet (mm. valkopippuri, paprika,sipuli, chili, mustapippuri, kurkuma, cayenne, inkivääri, korianteri), jodioitu suola, sokeri, punajuuriväri, maltodekstriini, aromit, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi), kasvikuitu (psyllium, herne), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, E211). LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää | Säilöntäaine  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) | 708  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 169  kcal |
Rasvaa | 12  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.1  g |
Hiilihydraattia | 1  g |
Proteiinia | 15  g |
Suolaa | 0.79  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E330 Sitruunahappo 
E415 Ksantaanikumi  E211 Natriumbentsoaatti  E202 Kaliumsorbaatti  E412 Guarkumi  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Kariniemen |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Kuppi / Saavi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 2858 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Paistettu |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Poista tuote pakkauksesta. GRILLISSÄ: Grillaa miedolla lämmöllä koipi- ja reisipaloja 30 - 40 min ja siipipaloja 20 - 30 min, kunnes ne ovat kypsiä. Voit helpottaa grillausta esikypsentämällä paloja mikronkestävässä vuoassa: koipi- ja reisipalat n. 10 min, siipipalat n. 5 min. Voit esikypsentää paloja myös uunissa 175 °C 15 - 20 min. UUNISSA: Kypsennä palat uunissa 200 °C 40 - 50 min. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Ta köttet ur kylen i rumstemperatur ca 30 min före tillredning. Avlägsna förpackningen. GRILL: Kycklingklubbor och lårbitar grillas på svag värme 30 - 40 min och vingbitar 20 - 30 min tills de är helt genomstekta. För snabbare tillagning kan du köra köttet i mikrovågsugn före grillen: klubbor och lårbitar ca 10 min, vingbitar ca 5 min. Du kan också försteka köttet 15 - 20 min i 175 °C ugn. I UGN: Stek köttet i 200 °C 40 - 50 min. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | + 4 °C (max + 6 °C) |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | + 4 °C (max + 6 °C) |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | + 4 °C (max + 6 °C) |
Alin varastointilämpötila | 4 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |