Kariniemen kananpojan hunaja fileesuikale 3kg kypsä
6409100079215
HKFoods Finland Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Kariniemen Kananpojan suomalaista kypsää käyttövalmista broilerinlihaa pehmeässä hunajamarinadissa. Tästä saat esimerkiksi kädenkäänteessä maukkaan kastikkeen lounaalle.
Ainesosat
Suomalainen broilerinfilee, rypsiöljy, vesi, hunaja-omenaviinietikka, jodioitu suola, dekstroosi, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi, muunnettu maissitärkkelys), mausteet (mm. mustapippuri, paprika, korianteri, juustokumina, inkivääri, valkosipuli, maustepippuri, cayenne, neilikka), aromit (kurkuma, kerma, sipuli), happamuudensäätöaine (sitruunahappo).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Ainesosien alkuperät
Broilerinfilee |
Ainesosan määrä prosenteissa : 88 
Syntymäpaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Suomi  Teurastuspaikka : Suomi  Viimeinen valmistuspaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Sisältää runsaasti | Proteiini  |
Energiasisältö (kJ) | 661  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 158  kcal |
Rasvaa | 7  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.6  g |
Hiilihydraattia | 1.5  g |
Proteiinia | 21  g |
Suolaa | 1.2  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E412 Guarkumi 
E330 Sitruunahappo  E415 Ksantaanikumi  E1422 Asetyloitu ditärkkelysadipaatti  |
Brändinimi | Kariniemen |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 7921 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Vesihaude 90 °C 20 min. Yhdistelmäuuni (höyry) 90 °C 20 - 30 min. Painekeittokaappi 90 °C 20 - 30 min |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Vattenbad 90 °C 20 min. Kombinationsugn (ånga) 90 °C 20 - 30 min. Tryckkokskåp 90 °C 20 - 30 min. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle + 6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under + 6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage below + 6 °C |
Alin varastointilämpötila | 4 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |