Metro provencen raakamakkara 250g pakaste
6440000400358
Wihuri Metro-tukku
Uutuus
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
8
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Hyllytuote
Yrtti-valkosipuli maustettu raakamakkara.
Ainesosat
Sianliha 75 % (kasvatettu ja teurastettu: useat Eu-maat), vesi, mausteet (mm. paprika, valkosipuli, korianteri), tomaattirouhe, suola, hunaja, maissitärkkelys, lihaproteiini (sika), aromit (mm. chili), savuaromi, hydrolysoitu kasviproteiini (maissi), auringonkukkaöljy, sokeri, stabilointiaine (E450), luonnonsuoli (lammas), säilöntäaine (E250).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Sianliha |
Ainesosan määrä prosenteissa : 75 
Kasvatuspaikka : EU  Teurastuspaikka : EU  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Energiasisältö (kJ) | 1150  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 275  kcal |
Rasvaa | 23  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 10  g |
Hiilihydraattia | 4  g |
Proteiinia | 13  g |
Suolaa | 2  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E250 Natriumnitriitti 
E450 Dinatriumdifosfaatti  |
Brändinimi | Metro |
Pakkausmerkintä | Kierrätysmerkki |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Rasia |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 0418 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Paistaminen, pannulla |
Käsittelyohjeet |
Pakaste
Elintarvike |
Valmistusohjeet | Sulatetut makkarat pannulla, grillissä tai uunissa 200 °C:ssa n. 15 min kunnes makkarat ovat kypsiä (sisälämpötila väh. + 72 °C). |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tinade korvar i panna, grilla eller ugn i 200 °C i ca 15 min tills korvarna är kokta (innertemperatur min. + 72 °C). |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Säilytys alle -18 °C. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaring under -18 °C. Får inte frysas på nytt efter upptining. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Storage max -18 °C. Do not refreeze. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |