Saarioinen broilerin paistipala 2kg kypsä
6412000046409
Saarioinen Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Sous vide -kypsennettyä, mureaa, irtonaista ja mehukasta, miedosti suolalla maustettua broilerin kypsiä reiluja paistipaloja.
Ainesosat
Broilerinliha 90 % (Suomi), vesi, jodioitu suola, muunnettu perunatärkkelys, stabilointiaineet (E 450, E 451), glukoosi, sakeuttamisaine (E 415). Broilerinliha saattaa sisältää luuta.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Laktoosi 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maito  Pähkinät  Maapähkinä  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet  Soijapavut  Selleri  Sinappi  Ohra  Kamut-vilja  Kaura  Speltti  Lupiini  Ruis  Cashewpähkinä  Nilviäiset  Vehnä  |
Sisältää | Proteiini  |
Ei sisällä |
Gluteeni 
Laktoosi  Maitoproteiini  Maito  |
Sisältää runsaasti |
Kertatyydyttymätöntä rasvaa 
Proteiini  |
Lähde | Tyydyttymätön rasva (-pitoisuus)  |
Energiasisältö (kJ) | 620  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 150  kcal |
Rasvaa | 8.9  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.9  g |
Hiilihydraattia | 0.5  g |
Ravintokuitua | 0  g |
Proteiinia | 17  g |
Suolaa | 0.62  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E1412 Ditärkkelysfosfaatti 
E415 Ksantaanikumi  E450 Dinatriumdifosfaatti  E451 Pentanatriumtrifosfaatti  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Saarioinen |
Pakkausmerkintä |
Sydänmerkki
Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Pakkaustyyppi | Määrittelemätön pakkaus |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 4640 |
Asetuksen tyyppi | Terveysmerkki / Tunnistusmerkki |
Valmistustapa | Valmis |
Valmistusohjeet | Tuotteen voi lämmittää pakkauksessaan ennen ruokaan lisäämistä yhdistelmäuunissa höyrykeitolla 100 °C:ssa n. 20 min. Näin palat irtoavat paremmin toisistaan ja sekoittuvat helpommin ruokaan. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Oöppnade påsar kan värmas i kombiugn/kombifunktion i 100 °C ca 20 min. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Alle +6 °C. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Under +6 °C. |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |