Mummon 450g aidot poimutetut ranskanperunat pakaste
6430028234011
Pohjolan Peruna Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
20
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Suomalaisten suosikkiranskanperuna! Ne on nopea ja helppo valmistaa uunissa, air fryerissa tai friteerauskeittimellä. Tarjoile lihapullien, nakkien, kalapuikkojen tai kananugettien kanssa. Mummon poimutetut ranskanperunat valmistetaan 100 % kotimaisesta perunasta Pohjanmaalla. Pakastetuote. Ei sisällä säilöntä- tai lisäaineita.
Ainesosat
Peruna (Suomi), kasviöljy (rapsi, rypsi).
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Ei sisällä allergeenia |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Äyriäiset  Muna  Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Ei sisällä |
Säilöntäaine 
Lisäaineita  Gluteeni  Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 575  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 137  kcal |
Rasvaa | 4.8  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 0.4  g |
Hiilihydraattia | 21.8  g |
Ravintokuitua | 3  g |
Proteiinia | 1.7  g |
Suolaa | 0.03  g |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brändinimi | Mummon |
Pakkausmerkintä | Hyvää Suomesta (Sininen Joutsen) |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 6401 |
Valmistustapa | Valmis syötäväksi |
Käsittelyohjeet |
Pakaste
Elintarvike Lämmönherkkä |
Valmistusohjeet | Valmistus uunissa: Kuumenna uuni 220 asteeseen. Levitä ranskanperunat jäisinä uunipellille ohueksi kerrokseksi. Kypsennä noin 20 minuuttia tai kunnes perunoiden pinta on saanut kauniin värin. Mausta suolalla ja tarjoile välittömästi. Valmistus rasvakeittimellä: Paista ranskanperunoita 175 asteessa kahdessa erässä noin 2-3 minuuttia. Valmistus ilmafriteerauskeittimellä: Kaada pussin sisältö paistoastiaan. Kypsennä 180 asteessa noin 7-8 minuuttia. Sekoita muutaman kerran paiston aikana. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Beredninganvisning i ugn: Värm ungen till 220 grader. Bred ut potatisen ur påsen djupfrysta direkt på ugnspåt i ett tunt lager. Ställ plåten i ugnen i cirka 20 minuter tills potatisen är vackert brun. Krydda enligt smak och servera genast. Beredninganvisning i fritös: Stek potatisen i små doser i 175 grader. Tillagningstid 2-3 minuter. Beredninganvisning i luftfritös: Håll påsens i korgen,. Grädda i 180 grader i ungefär 7-8 minuter. Blanda om några gånger under gräddningen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Pakastimessa -18 asteessa parasta ennen -päiväykseen saakka. Jääkaapin pakastelokerossa 5 vrk, huoneenlämmössä 0,5 vrk. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | I frystemperatur (-18 grader), se bäst före datum. I kylskåpets frysfack 5 dygn. I rumtemperatur 0,5 dygn. Får inte frysas efter upptining. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | In -18 degrees or colder, see the best before date. In refrigerator's freezer 5 days, in room temperature 0,5 day. Not refreezing after melting. |
Alin varastointilämpötila | -22 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |