Canuti garganelli egg pasta 3kg fresh, frozen
8011921000101
Wihuri Metro-tukku
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
1
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Ainesosat
DurumVEHNÄjauho, lattiakanan MUNA 22 % (EU), vesi. Saattaa sisältää pieniä määriä SINAPPIA, SOIJAA, ÄYRIÄISIÄ, KALAA, MAAPÄHKINÄÄ, MAITOA, PÄHKINÖITÄ, SELLERIÄ, SEESAMINSIEMENIÄ, SULFIITTIA, LUPIINIA JA NILVIÄISIÄ.
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Italia  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet 
Muna  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Äyriäiset 
Kala  Maapähkinä  Soijapavut  Maito  Pähkinät  Selleri  Sinappi  Seesaminsiemenet  Rikkidioksidi ja sulfiitit  Lupiini  Nilviäiset  |
Energiasisältö (kJ) | 1173  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 277  kcal |
Rasvaa | 3.6  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 1.1  g |
Hiilihydraattia | 50  g |
Proteiinia | 11  g |
Suolaa | 0.09  g |
Brändinimi | Canuti |
Tuoteryhmä | Pakaste |
Pakkaustyyppi | Laatikko |
Käsittelyohjeet |
Elintarvike
Pakaste |
Valmistusohjeet | Kypsennä tuorepasta aina ennen sen nauttimista. 100 g pastaa kohden tarvitaan vähintään 1 litra vettä. Kuumenna suolalla maustettu vesi kiehuvaksi ja lisää jäinen pasta. Kun vesi alkaa kiehua uudelleen, keitä pastaa 5-6 min. Valuta vesi pois ja mausta. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillred färsk pasta alltid före användning. För 100 g pasta behövs minst 1 liter vatten. Koka upp vattnet med salt, tillsätt den djupfrysta pastan. När vattnet börjar koka igen, koka pastan 5-6 min. Häll av vattnet och smaksätt. |
Alin varastointilämpötila | -18 °C |
Ylin varastointilämpötila | -18 °C |