Feelia juustomestarin lohi 3kg
6438516011519
Feelia Oy
Myyntiyksikkö:
KPL
ME1 koko:
4
KPL
Alv-%:
14.0%
Toimitus ja saatavuus
Tuotetyyppi:
Tilaustuote
Mikäli haluat ostaa tilaustuotteena olevia tuotteita pienemmissä erissä, ole yhteydessä alueesi myynti- tai pikatukkupäällikköön
Valmis, vakuumiin pakattu juustoinen lohikastike. Laktoositon, gluteeniton.
Ainesosat
LOHI tai KIRJOLOHI 30 % (Norja, Ruotsi tai Suomi), vesi, laktoositon sulatejuustovalmiste 23 % [vesi, JUUSTO (Suomi), VOI (Suomi), sulatesuolat (E452, E339), sakeuttamisaine (E1442), säilöntäaine (E200)], laktoositon kasvirasvasekoite [rasvaton MAITO (Suomi), vesi, rapsiöljy, muunnettu maissi- ja tapiokatärkkelys, emulgointiaine (E472e), aromi, väri (E160a)], muunnettu tärkkelys, sipuli, purjosipuli, jodioitu suola, rapsiöljy, tilli, valkopippuri. Saattaa sisältää ruotoja
Tuotteen alkuperä
Valmistusmaa | Suomi  |
Ainesosien alkuperät
Lohi tai kirjolohi |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Kasvatuspaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Ruotsi  Kasvatuspaikka : Norja  |
Juusto |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viimeinen valmistuspaikka : Suomi  |
Voi |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Viimeinen valmistuspaikka : Suomi  |
Maito |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  |
Ravitsemukselliset ominaisuudet
Sisältää allergeenin |
Kala 
Maito  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 613  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 148  kcal |
Rasvaa | 11.6  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.9  g |
Hiilihydraattia | 2.8  g |
Ravintokuitua | 0.1  g |
Proteiinia | 8  g |
Suolaa | 0.9  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E452 Natriumpolyfosfaatti 
E339 Mononatriumfosfaatti  E1442 Hydroksipropyyliditärkkelysfosfaatti  E200 Sorbiinihappo  E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  E160a Karotenoidit  |
Brändinimi | Feelia |
Pakkaustyyppi | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | B8421 |
Valmistustapa | Lämmitettävä |
Käsittelyohjeet | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Valmistus kattilassa tai padassa: Tyhjennä pussin sisältö kattilaan ja kuumenna välillä sekoittaen kattilan pohjaa myöten. Valmistus yhdistelmäuunissa: Aseta vakuumipussi ritilän tai reikävuoan päällä yhdistelmäuuniin ja kuumenna höyrytoiminnolla +100 °C noin 15–20 minuuttia. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillredning i kastrull eller gryta: Töm påsens innehåll i kastrullen och värm upp medan du tidvis rör om ända från bottnen. Tillredning i kombiugn: Lägg vakuumförpackningen på gallret eller i en perforerad kantin i kombiugnen och värm upp med ångkokningsfunktionen i +100 °C i ungefär 15–20 minuter. Uppvärmningstiderna är riktgivande. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Kuivassa ja viileässä +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras torrt och svalt +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store dry and cool +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Ylin varastointilämpötila | 6 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 4 pv |