Myllyn Paras piparitaikina 1kg laktoositon, pakaste
6417700067518
Oy Lantmännen Unibake Ab
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
5
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Myllyn Paras Laktosfri Pepparkaksdeg har smaken av traditionell pepparkaksdeg, deg är lätt att hantera och bakas till en vacker brun.
Ingredienser
VETEMJÖL, socker, vegetabiliska fetter och oljor (palm, ryps, shea), sirap, vatten, emulgeringsmedel (solroslecitin (innehåller VETE)), aromämnen, salt, kryddor (ingefära, kanel, nejlika), jäsningsmedel (E500), färg (betakaroten). Kan innehålla spår av soja, ägg, mjölk.
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Sisältääkö geneettisesti muunneltuja ainesosia | Ei sisällä  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Vete 
Spannmål som innehåller gluten  |
Ei sisällä allergeenia |
Skaldjur 
Fisk  Jordnötter  Nöt  Selleri  Senap  Sesamfrön  Dioxid och sulfiter  Lupin  Blötdjur  |
Saattaa sisältää allergeenin |
Ägg 
Sojabönor  Mjölk  |
Ei sisällä | Laktoosi  |
Energiasisältö (kJ) | 1627  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 389  kcal |
Rasvaa | 14.5  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 6.4  g |
Hiilihydraattia | 56.8  g |
Ravintokuitua | 2.4  g |
Proteiinia | 6.2  g |
Suolaa | 1.03  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0.01  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E160a Karotenoidit 
E322 Lesitiinit  E500 Natriumkarbonaatti  |
Viimeinen valmistuspaikka | Suomi |
Brand Name | Myllyn Paras |
Pakkausmerkintä | Made in Finland Flag with Key |
Storage type | Pakaste |
Packaging type code | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | 6751 |
Valmistustapa | Paisto |
Handling Instructions Code Reference |
Pakaste
Elintarvike Herkkä hajuille |
Valmistusohjeet | Sulata taikina jääkaapissa pakkauksessaan yön yli tai levitä taikinalevy sulamaan huoneenlämpöön n. 45 min, kunnes taikina on riittävän sulanut kaulittavaksi. Älä sulata taikinaa mikroaaltouunissa. Kauli taikinalevy n. 2–3 mm vahvuiseksi levyksi. Jos taikina tarttuu pöytään, ripottele vähän jauhoja alle. Painele muotilla kuvioita taikinaan ja nosta ne lastalla paistopellille, leivinpaperin päälle. Paista uunin keskitasolla n. 200 ºC n. 5–9 min. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tina degen i kylskåp över natten eller i rumstemperatur ca 45 minuter tills degen har tinat tillräckligt för att kavla. Tina degen inte i mikrovågsugnen. Kavla degplattan till en tjocklek av 2-3 mm. Strö lite mjöl under av degen om det fastnar på bordet. Använd en form för att pressa mönstren in i degen och lägg dem med en spatel på en bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen vid cirka 200 ° C i cirka 5-9 minuter. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä - 18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (- 18 °C) parasta ennen -päivään asti. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Djupfryst. Får inte frysas efter upptining. Förvaring i - 18 °C eller kallare. Hållbarhet i frystemperatur (- 18 °C) till bäst före -datum. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Frozen. Do not refreeze after thawing. Store at - 18°C or colder. Can be stored at a frozen temperature (- 18 °C) until the best-before date. |
Alin varastointilämpötila | -25 °C |
Maximum storage handling temperature | -18 °C |
Ruokavaliotieto | Vegan |