Feelia juustomestarin lohi 3kg
6438516011519
Feelia Oy
Försäljningsenhet:
ST
Försäljparti stl:
4
KPL
Moms %:
14.0%
Delivery and availability
Produkttyp:
Beställningsprodukt
Om du vill köpa beställningsprodukter i minder partier, vänligen kontakta försäljnings- eller partihandelschefen i ditt område.
Färdig, vakuumförpackad laxsås med ost. Laktosfri, glutenfri.
Ingredienser
LAX eller REGNBÅGSLAX 30 % (Norge, Sverige eller Finland), vatten, smältost 23 % [vatten, OST (Finland), SMÖR (Finland), smältsalter (E452, E339), förtjockningsmedel (E1442), konserveringsmedel (E200)], laktosfri vegetabilisk fettblandning [fettfri MJÖLK (Finland), vatten, rapsolja, modifierad majs- och tapiokastärkelse, emulgeringsmedel (E472e), arom, färgämne (E160a)], modifierad stärkelse, lök, purjolök, joderat salt, rapsolja, dill, vitpeppar. Det kan finnas fiskben kvar
Produktens ursprung
Tillverkningsland | Suomi  |
Ingrediensernas ursprung
Lax eller regnbågslax |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Kasvatuspaikka : Suomi  Kasvatuspaikka : Ruotsi  Kasvatuspaikka : Norja  |
Ost |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Senaste bearbetning : Suomi  |
Smör |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Senaste bearbetning : Suomi  |
Mjölk |
Ainesosan määrä prosenteissa :  
Lypsypaikka : Suomi  |
Näringsinnehåll
Sisältää allergeenin |
Fisk 
Mjölk  |
Ei sisällä |
Laktoosi 
Gluteeni  |
Energiasisältö (kJ) | 613  kJ |
Energiasisältö (kcal) | 148  kcal |
Rasvaa | 11.6  g |
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja | 3.9  g |
Hiilihydraattia | 2.8  g |
Ravintokuitua | 0.1  g |
Proteiinia | 8  g |
Suolaa | 0.9  g |
Hiilihydraattia, josta laktoosia | 0  g |
Lisäaineen nimi / E-numero |
E452 Natriumpolyfosfaatti 
E339 Mononatriumfosfaatti  E1442 Hydroksipropyyliditärkkelysfosfaatti  E200 Sorbiinihappo  E472e Rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit  E160a Karotenoidit  |
Brand Name | Feelia |
Packaging type code | Pussi / kassi |
Tavarantoimittajan tuotenumero | B8421 |
Valmistustapa | Lämmitettävä |
Handling Instructions Code Reference | Elintarvike |
Valmistusohjeet | Valmistus kattilassa tai padassa: Tyhjennä pussin sisältö kattilaan ja kuumenna välillä sekoittaen kattilan pohjaa myöten. Valmistus yhdistelmäuunissa: Aseta vakuumipussi ritilän tai reikävuoan päällä yhdistelmäuuniin ja kuumenna höyrytoiminnolla +100 °C noin 15–20 minuuttia. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. |
Valmistusohjeet (ruotsi) | Tillredning i kastrull eller gryta: Töm påsens innehåll i kastrullen och värm upp medan du tidvis rör om ända från bottnen. Tillredning i kombiugn: Lägg vakuumförpackningen på gallret eller i en perforerad kantin i kombiugnen och värm upp med ångkokningsfunktionen i +100 °C i ungefär 15–20 minuter. Uppvärmningstiderna är riktgivande. |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (suomi) | Kuivassa ja viileässä +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (ruotsi) | Förvaras torrt och svalt +2 - +6 °C |
Säilytys- ja käyttöohjeet kuluttajalle (englanti) | Store dry and cool +2 - +6 °C |
Alin varastointilämpötila | 2 °C |
Maximum storage handling temperature | 6 °C |
Avatun tuotteen säilyvyys (päivää) | 4 pv |